Hallgatónk sikere a MAZSIHISZ-OR-ZSE tudományos pályázatán

Kiss Bogdan Lemuel Tdk
fotó: Kiss Bogdán Lemuel

Kiss Bogdán Lemuel, a Középülettervezési Tanszék hallgatója nyerte el a pályázat első díját a Vívók az Aréna úti zsinagógában című írásával. Munkája egy 2020-ban díjazott TDK dolgozat (konzulens: Szabó Levente DLA) továbbírása.

2022. július 30.

Kiss Bogdan Lemuel Tdk
fotó: Kiss Bogdán Lemuel

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetem (OR-ZSE), 2022. június 17-én, pénteken délelőtt adta át ünnepélyes keretek között a 2020/2021-es akadémiai évben egyetemi hallgatók számára meghirdetett tudományos pályázatán elért díjnyertes dolgozatok szerzőinek az elismeréseket.

Az első helyet, a vele járó 100 ezer forintos pénzdíjat és az izraeli repülőjegy kupont Kiss Bogdán Lemuel, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karának hallgatója érdemelte ki, Vívók az Aréna úti zsinagógában című dolgozatával. A dolgozat alapját egy, a Középülettervezési Tanszéken készített díjnyertes TDK-munka képezte, amelynek címe: Pengecsattogtatás a zsinagógában. Az angyalföldi imaház átalakulása (konzulens: Szabó Levente DLA).

A hírről részletesebben itt  lehet olvasni.

Az eredeti TDK-munka itt  érhető el.

Szívből gratulálunk Kiss Bogdán Lemuelnek az elismeréshez!