Jelentkezés a Komplex tervezés 1. és a BSc-diplomatervezés 2024

3 Kiiras Mockup2

A Középülettervezési Tanszék Komplex tervezés 1. c., valamint a BSc-diplomatervezés egyes tanszéki stúdiók által meghirdetett kurzusaira ill. építész konzulensekhez való jelentkezés menetéről a különféle képzések – az osztatlan és MSc-képzés Építőművészeti, korábbi Tervezői, Műszaki és az esetleges más specializációról átjelentkezők – hallgatói számára. 

2024. január 4.

Mellékletek:
Építészet és emlékezet Stúdió plakát és témafüzet
Fenntartható közösségek Stúdió plakát és témafüzet
Innovatív terek​ Stúdió plakát és témafüzet

3 Kiiras Mockup2

KOMPLEX JELENTKEZÉS

Csak az osztatlan és MSc-képzés Építőművészeti, korábbi Tervezői, Műszaki és az esetleges más specializációról átjelentkezők számára! 

 1. A jelentkezéshez szükséges google-form kitöltése és ugyanide a portfólió feltöltése január 12. 12.00-ig: 

Jelentkezés a Komplex tervezés 1. 2024 tavaszi stúdióiba.

Akik 2022 vagy 2023 őszén az Építőművészeti Specializációra felvételt nyerve a három specializációs tanszék valamelyikén teljesítették az STT tárgyakat, nekik portfólió feltöltése nem kötelező! 

2. Konzulensi igény szerinti személyes beszélgetés a választott konzulensekkel a január 15-i héten, később emailben pontosított helyszínen/módon. 

3. Tanszéki visszajelzés a felvételekről legkésőbb január 19., péntek 12.00-ig. 

A portfólió max. 10 oldalon, a legkedvesebb munkákat, személyes érdeklődést mutassa be. A portfólió összefűzött pdf formátumban készüljön. Mérete lehetőleg ne haladja meg a 10MB-ot. A fájl elnevezése a jelentkező neve legyen. 

A Középülettervezési Tanszék három tervezési stúdiójának Komplex tervezés 1. és BSc-diplomatervezés témái 2024 tavaszán:  

A három kiírás plakátja és kiírása a hír mellékletei között megtalálható!  

Az Építőművészeti Specializáció tervezési stúdióinak részletes kiírásairól, valamint a specializáció tavaszi kötelezően választható tárgyaik programjáról 2023. december 19-én, 13:00-kor a K210 teremben tartunk tájékoztató előadást.
Az előadás felvétele a 8r9x796-kódú teams csoportban lesz elérhető. 

BSC-DIPLOMA JELENTKEZÉS 

A BSc-diplomatervezés esetén előzetes konzulensi egyeztetés után töltendő ki a fenti form. Az előzetes konzulensi egyeztetés elfogadása automatikus felvételt jelent. 

MSC- és OSZTATLAN DIPLOMA JELENTKEZÉS 

Egyénileg, a felkért témavezetőknél történik, a formot nem kell kitölteni. Az előzetes konzulensi egyeztetés elfogadása automatikus felvételt jelent. 

Külön jelentkezés a KIE és IF Specializációk hallgatói részére 

FIGYELEM! A Környezettudatos és Innovatív Épületszerkezeti Tervezés és az Ingatlanfejlesztés Specializáció hallgatói számára meghirdetésre kerülő komplex kurzus építész konzulensválasztása külön, az Épületszerkezettani és az Építéstechnológia és Építésmenedzsment Tanszékek által közösen szervezett módon történik, NEM jelen hirdetmény, NEM az 1. szerinti form-on keresztül, első körben tanszéket választva. E hallgatók komplex tervezés tárgyainak építész konzulensei 4 tanszék (Exploratív Építészeti, Középülettervezési, Lakóépülettervezési és az Urbanisztika Tanszékek) később megnevezett oktatói közül kerülnek ki, külön a tanszékekre bekerült hallgatóknak küldött jelentkezés alapján. 

Bármely felmerülő kérdés esetén keressétek Fejérdy Péter DLA egyetemi docens tárgyfelelőst vagy Szabó Levente DLA egyetemi tanár tanszékvezetőt!